Ace! Business Training
Incompany training, personal training, maatwerktraining

..

Cursus acquisitie en new businessCursus acquisitie en new business

Het moeilijkste in verkopen blijkt steeds weer het vinden van nieuwe klanten aan wie u kunt gaan verkopen. Het resultaat van new business blijft vaak ver achter bij de verwachting. Maar (koude) acquisitie vormt wel de basis voor de realisatie van doelen en winst in de nabije toekomst. Zo zien we in de praktijk regelmatig verkopers die 30-50 koude calls doen om ťťn afspraak te maken. Dat heeft een aantal redenen:

Toch laten veel organisaties hun verkopers trainen in telefonische acquisitie en worden er nog steeds massa's mailingen verzonden. Het resultaat valt meestal tegen. Ace! biedt hier met een trendzettende pull-acquisitiemethodiek een zeer adequate oplossing voor. In de cursus acquisitie en new business kom je alles over dit onderwerp te weten!

Deze cursus wordt gegeven als personal training of als incompany groepstraining:
 
Personal: 1-op-1, helemaal afgestemd op jouw kennis, ervaring en leerdoelen. Je kiest zelf de data en locatie (je werkadres of een Ace! vestiging). Zonder meerprijs kan er evt. een collega deelnemen. Incl. certificaat en 6 maanden praktijkcoaching.   Incompany: efficiŽnt maatwerk, geheel afgestemd op de ervaring, werkpraktijk en de leerdoelen van de groep! Je kiest zelf de data en locatie (het werkadres of een Ace! vestiging). Incl. certificaten en 6 maanden praktijkcoaching.

 

 

Acquisitie en new business, maar dan goed!

Ace! ontwikkelde de trendzettende nieuwe acquisitiemethode PAMAģ (HBO-niveau). Veel marketinguitingen en websites zijn gericht op het verkrijgen van een reactie:

Deze reacties zijn hoogdrempelig en komen daardoor relatief weinig voor. Heel vaak ontbreekt een mogelijkheid waarmee men kan aangeven:

Juist de groepen 2 en 3 vormen de essentie van PAMA acquisitie. Deze reacties zijn vrijblijvender, het initiatief ligt bij de klant (pull), en ze komen daardoor veel vaker voor dan niveau 1. PAMA traint de methodiek om reacties op deze 3 niveaus te genereren en biedt tools en skills om te upgraden naar een prospectstatus (3 naar 2, 2 naar 1). Zowel middels marketing als met accountmanagement.

 

Inhoud van de cursus acquisitie en new business

Veel organisaties hebben moeite om voldoende new business te genereren. Koude acquisitie, in welke vorm dan ook, is immers niet erg efficiŽnt. Veel organisaties brengen hun verkopers echter nog steeds koude (telefonische) acquisitie bij. Maar het mag duidelijk zijn dat uw doelgroep daar niet meer op zit te wachten. Organisaties beginnen telefonische, schriftelijke of digitale pushacquisitie zelfs vaker en vaker te ervaren als ongewenste spam.

Maar het moeilijkste van sales is het genereren van leads aan wie u kunt verkopen. Zodra verkopers beschikken over gekwalificeerde prospects dan verloopt het verkoopproces new business veel vlotter en met een veel hoger resultaat.

Ace! ontwikkelde daarom een trendzettende nieuwe acquisitiemethode: Ace! PAMAģ. Dit acquisitiemodel bestaat uit de volgende onderdelen:

Voordat de opties 1 tm 5 gevolgd kunnen worden dient eerst de basismodule te zijn afgerond!

In de PAMA-systematiek wordt een acquisitiemodel gepresenteerd dat zowel door verkopers als marketingmedewerkers in de dagelijkse praktijk kan worden gehanteerd en dat zorgt voor:

In de basismodule Permanent Acquisitieproces Marketing & Accountmanagementģ komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Deel 1 - AcquisitiestrategieŽn

Deel 2 - De PAMA-systematiek

Deel 3 - De praktijk

Naast de in de inhoudsopgave genoemde taakspecifieke competenties, komen in deze training ook de volgende gedragscompetenties uit het Ace! Competentie Ontwikkelingsmodelģ aan de orde:

 

 

Beoordelingen Ace! sales- en accountmanagementtrainingen door cursisten

Dit was mijn eerste cursus verkoopvaardigheden. Ik deed de cursus samen met 6 meer ervaren collega's van onze salesafdeling. Het heel veel belangrijke eye openers voor mij. De trainer speelde ook erg goed in op ervarings- niveauverschillen binnen onze groep. Tevreden!

Oordeel:

Saskia Bonte, 2 april
  Nu ruim 6 maanden aan de slag met alles wat ik geleerd heb in de personal training accountplannen. Door de 1-op-1 aanpak sluit alles prima aan op mijn praktijk en mijn klantenkring. Ook de telefonische coaching van de trainer in de afgelopen tijd draagt bij aan het goede resulaat. Toptraining, aanrader!

Oordeel:

Patric Zwagemakers, Accountmanager, 3 mei


   
Nooit geweten dat er zoveel te weten is over sr. accountmanagement bij top 500 bedrijven...! Prima cursus en veel stof tot nadenken rondom het thema business development. Ook voor een meer ervaren rot als ik.

Oordeel:

Jan Scholtenberg, KAM Hilversum, 31 maart
  Ik was een beetje uitgekeken op de oude manier van het genereren van leads. Tijdrovend en met steeds minder resultaat. Bij Ace! de PAMA-cursus gedaan. Dat blijkt een uitstekende systematiek voor het genereren van new business. Vooral gebaseerd op pull-acquisitie en juist niet op- pushstrategieŽn. Een verademing met dito resultaat!

Oordeel:

A. van Helden, Salesrep business solutions, 31 januari

   

Nb: de weergegeven klantoordelen zijn nooit ouder dan 12 maanden. Zelf ook een Ace! training beoordelen? Klik hier

 

 • Vestigingen

  Klik voor de gegevens van onze cursuslocaties in Den Haag, Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven, Breda, Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Brussel en Antwerpen.

  Emailadres: info@ace-management-partners.nl
  Centraal telefoonnummer:  0165 396 108

 • Vakgebieden

  Ace! investeert permanent in kennis en is trendzettend in:

  Accountmanagement, verkoop
  Acquisitie, new business
  Salesmanagement
  CommerciŽle slagkracht
  Call centers, in- en outbound
  Arbeidsre-integratie
  Werkhervatting na ziekte
  Competentiemodellen
  Competentiemanagement
  HRM, personeelsmanagement
  Inkoopvaardigheden
  Persoonlijke effectiviteit
  Communicatievaardigheden
  Marketing, strategisch
  Operationele marketing
  Webmarketing, e-commerce
  Management, leidinggeven
  Strategisch management
  Organisatiekunde
  Lean en agile werken
  Teams, teamwork
  Productmanagement
  Projectmanagement, Scrum
  Train de trainer, didactiek

  Klik coaching, coach, teamcoaching voor meer details.

 • YouTube vlogs

  Ace! algemeen
  Incompany training
  Personal training
  Interactie in een training
  Multi level/discipline training
  Leerstijlen
  Proactiviteit in training
  Trainingsvormen en trainer
  Meer video's