Ace! Business Training
Incompany training, personal training, maatwerktraining

..

Personal cursus trainingAce! Personal Training, zeer effectief

Personal training is een zeer effectieve leermethode, en altijd een veel betere keuze dan een algemene open inschrijving. De deelnemer heeft de volledige aandacht van de trainer en er kan altijd (gratis) een 2e cursist van dezelfde organisatie gelijktijdig deelnemen. 1 trainer voor 1 of 2 cursisten. Dus helemaal gericht op jouw leerdoelen, wensen, kennisniveau en werksituatie. Feitelijk is het een incompany opleiding met 1 of 2 deelnemers. Met een intakegesprek dat helemaal over jou gaat en met oefeningen en maatwerkaanpassingen in de leerstof die specifiek bij jouw situatie passen. Deze trainingsvorm vergt de helft minder tijd dan een cursus in algemene open inschrijving. Daardoor is personal training veel gerichter en effectiever dan open inschrijving, waarin wordt uitgegaan van de grootste gemene deler van de hele groep en waar veel minder aandacht is voor jouw eigen specifieke situatie.

 

Intake-interview

Voor de training houden we een intake-interview (persoonlijke kick-off) waarin we aansluiting realiseren tussen de training, je vraagstelling (leerdoelen) en je kennis en ervaring. Echt maatwerk dus! Desgewenst kunnen we voorbereidende individuele opdrachten voor je formuleren. Er vindt dus een nauwkeurige fine tuning op de praktijksituatie en het niveau van de cursist plaats. De inhoud van de training wordt precies toegespitst op je vraagstelling: (deel)onderwerpen worden toegevoegd of weggelaten en maatwerk is zonder meerprijs altijd mogelijk!

 

Leerdoelen en leerstijlen

En natuurlijk stellen we duidelijke trainingsdoelen. Waar wil je beter in worden? Wat wil je na de cursus weten en begrijpen, en wat wil je in de (werk)praktijk beter kunnen toepassen? Als je wilt kun je vóór de cursus een leerstijlentest doen. Op basis van de uitslag daarvan kan de trainer nog beter fine tunen!

 

Personal cursus trainingDatum, tijden & plaats

Je kunt zelf met de trainer de data en tijden inplannen die jou uitkomen. Personal training kan binnen je eigen kantoor of in één van de Ace! trainingslocaties gegeven worden. Een personal training gaat ook altijd door omdat er geen afhankelijkheid is van een minimum aantal inschrijvingen zoals bij een open training. Je kiest dus zelf de trainingsdata waarop je het programma wilt volgen, van maandag t.m. zaterdag. Aaneengesloten dagen, in blokken of juist bewust gespreid over een langere periode. Trainingstijden 0900-1600 of 1300-2000, en losse avondsessies zijn ook mogelijk (1730-2030). Er is geen meerprijs voor training in avonden of op zaterdagen.

 

Interactie

Personal trainingen kennen een hoog en intensief interactieniveau met de cursist: discussie over de leerstof zelf, oefening van de stof in de training en veel aandacht voor de toepassing van de methoden in de eigen (werk)praktijk. Voor de periode tussen de trainingsdagen kunnen intervisieopdrachten geformuleerd worden en er kunnen praktijkopdrachten voor na de cursus samengesteld worden.

 

Blended learning

Bij veel cursusonderwerpen kunnen we ook een deel blended learning toepassen. Dat is een zeer effectieve mengvorm van online e-learning en face-to-face training op locatie. Tijdens de intake wordt dit verder besproken.

 

Cursusmaterialen

Alle benodigde cursusmaterialen zijn bij de training inbegrepen, en na afloop ontvang je een syllabus en alle werkdocumenten (PDF). Tijdens de training kun je digitaal werken (laptop of tablet) of je kunt ervoor kiezen om de werkdocumenten als print te gebruiken als je dat prettiger vind.

 

Personal cursus trainingCertificaat

Een training kan optioneel worden afgesloten met een examenpresentatie of een schriftelijk examen. Los daarvan ontvang je bij succesvolle deelname altijd een Ace! Cursuscertificaat.

 

Coachingpanel, praktijkbegeleiding

Cursisten worden tot 6 maanden na de training kosteloos verder begeleid bij de toepassing van de leerstof in de dagelijkse praktijk. Dit noemen we het Ace! Coachingpanel. Die ondersteuning wordt geboden door de trainer die de training gegeven heeft. Cursisten krijgen ook permanente toegang tot de Ace! Kennisbase op de website. Daar vindt je extra leer- en leesstof en allerlei persoonlijke tests. Je ontvangt de toegangscodes tijdens de training.

 

Ace! trainers

Ace! trainers investeren permanent in vakkennis en zijn daardoor altijd trendzettend. Daarnaast zijn ze ook opgeleid en gecertificeerd als trainer en coach. Ze zijn allen langere tijd werkzaam geweest in de vakgebieden die ze trainen. Up-to-date kennis wordt dus gemixt met een grote dosis praktijkervaring en prima trainer skills!

 

Trainingsniveaus

Elke personal training kan gegeven worden voor toepassing op 4 verschillende niveaus: directie, management (MT), teamleiding en operationeel niveau. Strategisch, tactisch en operationeel dus!

 

Personal cursus trainingPlaats reserveren

Het is altijd mogelijk een vrijblijvende optie te nemen op de training en data van jouw keuze. Hiermee reserveer je voor een bepaalde tijd een plaats en datum. Zo ben je zeker van deelname.

 

Gratis advies

Twijfel je of deze training precies aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze trainers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt Ace! iedere werkdag van 0830 tot 1730 telefonisch bereiken via 0165 396108 of per e-mail info@ace-management-partners.nl.

 

Condities Ace! Personal Training

De genoemde prijzen zijn inclusief: intake-interview, voorbereidingskosten, syllabus en cursusmaterialen, trainingscertificaten en de reiskosten van de trainer. Als de cursus gegeven wordt binnen 1 van de Ace! locaties dan zijn verblijf en catering ook bij de prijs inbegrepen. De prijzen zijn exclusief btw. Op alle transacties zijn gedeponeerde leveringsvoorwaarden van toepassing. Je vindt deze terug op onze website. Je persoonlijke gegevens worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) behandeld. Ook deze kun je raadplegen via de website.

 

Ace! Personal Training versus training in open inschrijving

Veel mensen denken dat personal training (1-op-1 of 1-op-2) duur is. Dat is juist niet het geval. Dat is het trendzettende karakter van Ace! Management Partners:

Voor een Ace! Personal Training is dus de helft van de tijd nodig in verhouding tot een groepstraining (incompany of open inschrijving). De investering voor personal training voor één persoon komt daardoor op gelijke hoogte met een training in open inschrijving. De tijdswinst wordt gerealiseerd door het feit dat de trainingsstof met 1 of 2 cursisten geoefend wordt, in plaats van met 6-10 personen. Daarnaast hoeft de trainer geen aandacht te besteden aan feedback en vragen van 6-10 verschillende personen.

 

 • Vestigingen

  Klik voor de gegevens van onze cursuslocaties in Den Haag, Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven, Breda, Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Brussel en Antwerpen.

  Emailadres: info@ace-management-partners.nl
  Centraal telefoonnummer:  0165 396 108

 • Vakgebieden

  Ace! investeert permanent in kennis en is trendzettend in:

  Accountmanagement, verkoop
  Acquisitie, new business
  Salesmanagement
  Commerciële slagkracht
  Call centers, in- en outbound
  Arbeidsre-integratie
  Werkhervatting na ziekte
  Competentiemodellen
  Competentiemanagement
  HRM, personeelsmanagement
  Inkoopvaardigheden
  Persoonlijke effectiviteit
  Communicatievaardigheden
  Marketing, strategisch
  Operationele marketing
  Webmarketing, e-commerce
  Management, leidinggeven
  Strategisch management
  Organisatiekunde
  Lean en agile werken
  Teams, teamwork
  Productmanagement
  Projectmanagement, Scrum
  Train de trainer, didactiek

  Klik coaching, coach, teamcoaching voor meer details.

 • YouTube vlogs

  Ace! algemeen
  Incompany training
  Personal training
  Interactie in een training
  Multi level/discipline training
  Leerstijlen
  Proactiviteit in training
  Trainingsvormen en trainer
  Meer video's